Takomläggning Högt och Lågt Stockholm

Takomläggning i Stockholm

Högt och Lågt etablerades år 2003 och haft sedan dess takläggning som högsta prioritet. Kvalité och säkert utfört arbete är en del av grundstommen i företaget. Företaget i sig är relativt nytt men erfarenheten sitter hos våra medarbetare som har upp till 40 års erfarenhet av branschen.

I och med att Högt och Lågt har sedan länge arbetat främst med en takleverantör kan vi känna oss säkra på kvalitén på materialet efter ett utfört arbete.
Monier är vår huvudleverantör av takmaterial.

Produkter från Monier, taktegel heter Vittinge, KDN, Turmalin, Hollander, Nortegl, Rubin och Dantegl. Betongpannorna heter Jönåkerpannan, Rustikk, Danflock och Minster. Vi har också alla taktillbehör för infästning, tätning, ventilation och taktsäkerhet.

Garanti på utfört arbeteTakomläggning Stockholm

Högt & Lågt AB för att säkra kvalitén på utfört arbete lämnar vi alltid 10 års garanti vid en komplett takomläggning så att du som kund kan känna dig säker.

Säkert, Snabbt och Enkelt
I och med att vi har ett nära samarbete med Monier och utbildar våra medarbetare kan vi erbjuda våra tjänster säkert, snabbt och enkelt .

Vi utför alla slags takomläggningar

Vi jobbar mest inom tre huvudområden:

  • Tak (tegeltak, papptak, shingel osv)
  • Takkupor
  • Takfönster

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det att göra om ett tak?

Ett vanligt villatak på cirka 160 kvm och utan takkupor tar ungefär en till två dagar. Då byter vi från rå sponten och utåt.

Hur mycket kostar det att göra om ett tak?

Alla tak i sig är unika och där av är det svårt att ge ett generellt pris per kvadratmeter, ring eller använd formuläret under “Kontakta oss”.

Behövs det ett bygglov för att göra om ett tak?

Det kan skilja sig från kommun till kommun med i det generella fallet behövs inte ett bygglov, såvida det inte ändrar husets karaktär. Kontakta oss så hjälper vi er med det.

Vilka färger och former på tak finns det?

Vi jobbar endast med Moniers tak, klicka här för att se deras produktblad.

Är takomläggning ROT-avdragsberättigad?

Ja, kostnaderna för utfört arbete är avdragsgillt, ROT-avdrag gäller inte för materialkostnaden.